In the past...


Agenda (2010)

9:00 AM – 9:45 AM         Registration - 45 min
9:45 AM – 10:00AM        Opening remarks – 15 min 
10:00 – 10:45 AM
           Opening Speeches – 45 min 
11:00 – 12:00 AM
           4 Breakout Sessions - 60 min
                                            Electrical Engineering and Computer Science 
                                            Mechanical and Civil Engineering 
                                            Physical Science 
                                            Chemical and Biological Engineering 

12:00 – 1:00 PM
              Networking and Lunch – 60 min 

1:00 – 2:00 PM
                4 Breakout Sessions (repeated as above) – 60 min 
2:00 – 2:45 PM 
               Question and Answer Session – 45 min. 
2:45 – 3:00 PM 
               Closing Comments - 15 min